Служители от сектор Икономическа полиция при ОДМВР – Бургас  неутрализираха

...
Служители от сектор Икономическа полиция при ОДМВР – Бургас  неутрализираха
Коментари Харесай

Полицията закопча меденруднишки тарикат! Използвал чужди дебитни карти за онлайн залози

Служители от бранш " Икономическа полиция " при ОДМВР – Бургас  обезвредиха за следващ път случай на потребление на данни от непознат платежен инструмент без единодушието на титуляра.

В изискванията на необходимост на 24.04.т.г. спецполицаите направили претършуване в дома на 28 годишния М.М., ситуиран в бл. 40 в ж.к. «Меден Рудник». Намерени и конфискувани са движимости и предмети, имащи отношение към осъществено закононарушение. Констатирано е, че М.М. от м. ноември предходната година до края на м. март тази година придобил и употребявал, посредством непозволени транзакции в интернет пространството, данни от банковите карти на трима бургазлии / М.М. залагал парични суми в спортни уеб сайтове, като все още се прецизира общата сума на направените залози/. Задържан е за период до 24 ч. с полицейска заповед за задържане. Работата по случая продължава от чиновници на бранш " Икономическа полиция " при ОДМВР – Бургас.

Припомняме, че от началото на годината това е четвъртия случай, при който спрецполицаите обезвреждат закононарушение от типа " корист с непознати платежни принадлежности ". В началото на февруари бе открит 37 годишен бургазлия, който по подобен метод залагал пари от банковата карта на 60-годишен мъж без негово познание и единодушие. Друг 30 годишен бургазлия злоупотреби с данните от банковата карта на 59-годишен мъж, като осъществените голям брой залози в интернет-сайтове бяха на обща стойност 2 500 лева

ОДМВР – Бургас напомня, че пострадалите от сходни непозволени похищения могат да алармират в бранш " Икономическа полиция "   на  адрес-: ул. " Христо Ботев " № 46.      

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР